Translate

среда, 02. децембар 2015.

Šareni trouglovi




3 lista oblande, 
400 g pavlake, 
400 g majoneza,
 300 g sitnog sira,
 100 g šunke,
 100 g čajne kobasice, 
250 g kuvane šargarepe, 
150 gr kačkavalja.
Dva veća lista oblande iseći na pola da se dobiju četiri manja.Tri lista uviti u vlažnu krpu da omekšaju.Jedan veliki list ceo umotati u vlažnu krpu da omekša.Za fil je potrebno sastaviti sitan sir, pavlaku i 300 g majoneza.Mešati dok masa ne postane glatka i kompaktna. Svaki od tri manja omekšala lista oblande namazati filom pa na jedan staviti listove šunke i urolati, na drugi listove čajne do pola i urolati i na treći seckanu šargarepu do pola i urolati.Na veliki list oblande naneti fil i namazati ga.Staviti dva urolana rolata na sredinu velike oblande, naneti malo fila pa preko staviti treći rolat da se dobije trougao .Sve te rolate premazati ostatkom fila i preklopiti sa bočnim stranicama velike oblande.Ceo trougao premazati majonezom i posuti rendanim kačkavaljem.








Нема коментара:

Постави коментар