500 g mlevenog mesa,
100 g sojinih ljuspica,
100 g pirinča,
3 glavice crnog luka,
2 šargarepe,
1 glavica belog luka,
mast,
so
Kiseli kupus sitno iseckati pa dinstati na masti dok se dobro ne ukrčka i omekša.Pirinač skuvati u slanoj vodi .Sitno iseckati crni i beli luk i šargarepu pa propržiti na masti dok ne omekša pa dodati mleveno meso ,sojine ljuspice i so i dinstati još malo.Skloniti sa šporeta i u to dodati kuvani ocedjeni pirinač i promešati.U odgovarajuću posudu staviti red kupusa , preko mesni fil , red kupusa i sve tako dok se ne utroši sav materijal.Musaku zapeći na 250 stepeni.
Kiseli kupus sitno iseckati pa dinstati na masti dok se dobro ne ukrčka i omekša.Pirinač skuvati u slanoj vodi .Sitno iseckati crni i beli luk i šargarepu pa propržiti na masti dok ne omekša pa dodati mleveno meso ,sojine ljuspice i so i dinstati još malo.Skloniti sa šporeta i u to dodati kuvani ocedjeni pirinač i promešati.U odgovarajuću posudu staviti red kupusa , preko mesni fil , red kupusa i sve tako dok se ne utroši sav materijal.Musaku zapeći na 250 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар