100 g rukole,
30 g parmezana,
3 čena belog luka,
1,5 dl maslinovog ulja,
1,5 dl maslinovog ulja,
800 g krompira,
1 limun,
so,
so,
biber,
3 kašike jabukovog sirćeta.
Filete ocediti od vode pa iseći na kockice i nanizati na štapiće za ražnjiće i pržiti na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumene.Izmiksati rukolu, parmezan, beli luk, maslinovo ulje i so da se dobije kompaktna masa pa rasporediti preko prženih ražnjića.Krompir iseći na sitnije kocke i obariti u slanoj vodi ,ocediti , preliti uljem , jabukovim sirćetom,dodati nekoliko listova rukole i posoliti po ukusu.
Filete ocediti od vode pa iseći na kockice i nanizati na štapiće za ražnjiće i pržiti na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumene.Izmiksati rukolu, parmezan, beli luk, maslinovo ulje i so da se dobije kompaktna masa pa rasporediti preko prženih ražnjića.Krompir iseći na sitnije kocke i obariti u slanoj vodi ,ocediti , preliti uljem , jabukovim sirćetom,dodati nekoliko listova rukole i posoliti po ukusu.
Нема коментара:
Постави коментар