150 g
kačkavalja,
200 g graška,
1 čaša kiselog mleka,
200 ml pavlake za
kuvanje,
200 g parizera,
veza peršuna,
6 jaja ,
so.
Grašak skuvati.Špagete skuvati u slanoj i malo nauljenoj vodi .Skuvane špagete procediti i malo ohladiti.Skuvani grašak ocediti i malo ohladiti.Penasto umutiti jaja , posoliti i dodati pavlaku za kuvanje i sitno seckani peršun.U dublju posudu sastaviti špagete , grašak , sitno seckani parizer pa sve promešati i preručiti u okrugli kalup za pečenje , predhodno premazan uljem , i preliti mešavinom jaja i pavlake.Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.Pečenu tortu ohladiti pa izvaditi iz kalupa i ukrasiti po želji.
Grašak skuvati.Špagete skuvati u slanoj i malo nauljenoj vodi .Skuvane špagete procediti i malo ohladiti.Skuvani grašak ocediti i malo ohladiti.Penasto umutiti jaja , posoliti i dodati pavlaku za kuvanje i sitno seckani peršun.U dublju posudu sastaviti špagete , grašak , sitno seckani parizer pa sve promešati i preručiti u okrugli kalup za pečenje , predhodno premazan uljem , i preliti mešavinom jaja i pavlake.Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.Pečenu tortu ohladiti pa izvaditi iz kalupa i ukrasiti po želji.
Нема коментара:
Постави коментар