Translate

субота, 4. март 2017.

Kocke medeno srce


 Za fil:

600 ml fante + 100 ml za umakanje keksa 
6 kašika šećera
3 pudinga od vanile
1 margarin
5 kašika prah šećera

Ostalo:

400 g posnog keksa
400 g medenog srca
100 g mlevenih oraha

Puding rastvoriti sa malo fante a ostatak sastaviti sa šećerom i staviti na šporet da provri.U ključali saok dodati rastvoreni puding i skuvati gust krem.Potom ga skloniti sa šporeta i ohladiti.Margarin i šećer u prahu penasto umutiti pa sastaviti sa ohlađenim filom. Filovati: 200 g posnog keksa umakati u fantu i ređati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poređati medeno srce na nekoliko mesta izbockano viljuškom i umočeno u fantu ,potom naneti fil preko njega keks i odozgo premazati u tankom sloju fil i posuti mlevenim orasima.



Нема коментара:

Постави коментар