Translate

уторак, 17. јануар 2017.

Kraljevska rolada





Sastojci :

400 g mlevene teletine,
150 g pileće đigerice,
150 g šampinjona ,
150 g slanine ,
150 g alpske salame ,
1 glavica crnog luka ,
1 šargarepa ,
2 jaja ,
2 kriške hleba ,
1 dl mleka ,
biber ,
vegeta ,
origano ,
100 ml kečapa.

Izdrobiti sitno hleb i preliti mlakim mlekom da omekša.Sitno iseckati crni luk i šargarepu i izdinstati na malo ulja.Đigericu i šampinjone samleti .Slaninu i alpsku iseckati na sitne kockice.U omekšali hleb dodati meso , mlevenu đigericu i šampinjone , izdinstani crni luk , seckanu slaninu i alpsku , origano , jaja i soli po ukusu.Sve dobro rukama umesiti i staviti u uski podmazani pravougaoni pleh i peći na 200 stepeni.Kada se rolada pečena izvaditi iz pleha i po njoj naneti kečap.



Нема коментара:

Постави коментар