Sastojci:
200 ml jogurta
Za musli:
2 kašike semenki lana,
2 kašike semenki suncokreta,
3 kašike meda,
200 g zobenih pahuljica
Za voćni pire:
200 g malina,
2 kašike žutog šećera
Semenke lana i suncokreta lagano propržite u tiganju, pa ih izvadite i u istom tiganju zagrejte med. U med dodati zobene pahuljice i kratko mešati da pahuljice dobiju zlatnu boju, a onda sve preručite na papir za pečenje. Kad se smesa ohladi, dodati joj pržene semenke. Maline kratko prokuvati sa šećerom i izgnječiti ih u kašu. U čašu naizmenično ređajte sloj muslija, jogurta i pirea od malina.
Za voćni pire:
200 g malina,
2 kašike žutog šećera
Semenke lana i suncokreta lagano propržite u tiganju, pa ih izvadite i u istom tiganju zagrejte med. U med dodati zobene pahuljice i kratko mešati da pahuljice dobiju zlatnu boju, a onda sve preručite na papir za pečenje. Kad se smesa ohladi, dodati joj pržene semenke. Maline kratko prokuvati sa šećerom i izgnječiti ih u kašu. U čašu naizmenično ređajte sloj muslija, jogurta i pirea od malina.
Нема коментара:
Постави коментар