Sastojci:
3 jaja,
malo maslinovog ulja,
krupna morska so,
biber,
mirođija,
voda
Staviti najlon foliju u dublju okruglu posudu i namazati je sa malo maslinovog ulja.Preko toga posuti morsku so, biber i mirođijupa ubaciti jaje.Ivice filije sastaviti i dobro zavezati da tokom kuvanja ne bi jaja iscurila.U dublju posudu sipati vodu i staviti da se kuva pa kada je provrila (da ne ključa nego samo da struji)ubaciti kesice sa jajima i kuvati oko 4-5 minuta ,vodeći računa da voda ne ključa.Potom kesice izvaditi iz vode , skloniti ih sa jaja i služiti uz sezonsku salatu.
Staviti najlon foliju u dublju okruglu posudu i namazati je sa malo maslinovog ulja.Preko toga posuti morsku so, biber i mirođijupa ubaciti jaje.Ivice filije sastaviti i dobro zavezati da tokom kuvanja ne bi jaja iscurila.U dublju posudu sipati vodu i staviti da se kuva pa kada je provrila (da ne ključa nego samo da struji)ubaciti kesice sa jajima i kuvati oko 4-5 minuta ,vodeći računa da voda ne ključa.Potom kesice izvaditi iz vode , skloniti ih sa jaja i služiti uz sezonsku salatu.
Нема коментара:
Постави коментар