Sastojci:
300 g leblebije,
100 g crvenog luka,
veza peršuna,
veza peršuna,
200 g fete.
Leblebije potopiti u vodu i ostaviti da preko noći nabubre.Sutradan ocediti od vode, naliti novu i staviti da se kuva.Kada se leblebija skuvala ocediti je od vode i prohladiti.Crveni luk iseći na tanke listiće,fetu na kockice a peršun sitno iseckati.U dublju posudu sastaviti leblebije, crveni luk, fetu i peršun.Promešati i služiti.
Leblebije potopiti u vodu i ostaviti da preko noći nabubre.Sutradan ocediti od vode, naliti novu i staviti da se kuva.Kada se leblebija skuvala ocediti je od vode i prohladiti.Crveni luk iseći na tanke listiće,fetu na kockice a peršun sitno iseckati.U dublju posudu sastaviti leblebije, crveni luk, fetu i peršun.Promešati i služiti.
Нема коментара:
Постави коментар