Sastojci :
3 paradajza,
2 krastavca,
1 šargarepa,
2 paprike,
veza mladog luka,
šaka rukole,
šaka rukole,
7-8 listova zelene salate,
150 g tofua,
150 g tofua,
1 manja grilovana tikvica,
50 g golice,
50 g lana,
50 g golice,
50 g lana,
morska so.
Dresing :
sok jednog grejpa,
Dresing :
sok jednog grejpa,
2 kašike meda,
sok limuna,
4 kašike soja sosa,
pola kašičice origana,
po zelji seckana sveža mirđija.
Paradajz iseći na manje komade, krastavac na kockice,šargarepu izrendati na krupno rende,papriku na tanke listove,zelenu salatu na krupne komade,tofu na sitne kockice a grilovanu tikvicu na manje tanke štapiće.Sve staviti u dublju činijupa dodati rukolu,golicu, lan, morsku so i dobro promešati.U posebnu posudu sastaviti sokove od limuna i grejpa, med,soja sos , origano i sitno seckanu mirođiju promešati i preliti preko salate.
po zelji seckana sveža mirđija.
Paradajz iseći na manje komade, krastavac na kockice,šargarepu izrendati na krupno rende,papriku na tanke listove,zelenu salatu na krupne komade,tofu na sitne kockice a grilovanu tikvicu na manje tanke štapiće.Sve staviti u dublju činijupa dodati rukolu,golicu, lan, morsku so i dobro promešati.U posebnu posudu sastaviti sokove od limuna i grejpa, med,soja sos , origano i sitno seckanu mirođiju promešati i preliti preko salate.
Нема коментара:
Постави коментар