Translate

уторак, 15. новембар 2016.

Veganski quiche sa paradajzom






Sastojci:
1 pakovanje lisnatog testa,
1 paradajz,
4-5čeri paradajza,
1 tikvica,
5-6 pečuraka,
70gr tofu
1dl mleka od  soje,
so,
50 g maslina,
50 g semenki od bundeve.


U tiganju prvo izdinstajte tikvice, dodajti  paradajz i na kriške iseckane pečurke. Za to vreme, u blenderu izmiksujte tofu, mleko i so. Spojiti sve sastojke: dinstano povrće, tofu smesu i čeri paradajz iseckan na četvrtine. Okurglu tepsiju obložite lisnatim testom pri tom ostaviti par traka lisnatog testa (da  se ukrasi quiche). U tepsiju sa testom izliti smesu i poređati par kriški maslini i posuti semenkama od bundeve . Poređati trake lisnatog testa preko fila . Peći u zagrejanoj  rerni na 200 stepeni dok quiche ne porumeni.

Нема коментара:

Постави коментар