Sastojci:
1 pakovanje lisnatog testa,
1 paradajz,
4-5čeri paradajza,
1 tikvica,
5-6 pečuraka,
70gr tofu
1dl mleka od soje,
so,
50 g maslina,
50 g semenki od bundeve.
U tiganju prvo izdinstajte tikvice, dodajti paradajz i na kriške iseckane pečurke. Za to vreme, u blenderu izmiksujte tofu, mleko i so. Spojiti sve sastojke: dinstano povrće, tofu smesu i čeri paradajz iseckan na četvrtine. Okurglu tepsiju obložite lisnatim testom pri tom ostaviti par traka lisnatog testa (da se ukrasi quiche). U tepsiju sa testom izliti smesu i poređati par kriški maslini i posuti semenkama od bundeve . Poređati trake lisnatog testa preko fila . Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok quiche ne porumeni.
70gr tofu
1dl mleka od soje,
so,
50 g maslina,
50 g semenki od bundeve.
U tiganju prvo izdinstajte tikvice, dodajti paradajz i na kriške iseckane pečurke. Za to vreme, u blenderu izmiksujte tofu, mleko i so. Spojiti sve sastojke: dinstano povrće, tofu smesu i čeri paradajz iseckan na četvrtine. Okurglu tepsiju obložite lisnatim testom pri tom ostaviti par traka lisnatog testa (da se ukrasi quiche). U tepsiju sa testom izliti smesu i poređati par kriški maslini i posuti semenkama od bundeve . Poređati trake lisnatog testa preko fila . Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok quiche ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар