Sastojci :
500 g mešanog mlevenog mesa,
150 g crnog luka,
2 čena belog luka,
1 kašika ljute mlevene paprike,
1 kašičica kima,
1 kašika brašna,
1 kašika brašna,
3 dl paradajz soka,
200 g crvenog pasulja,
so,
biber,
ulje.
Pasulj skuvati , ocediti i ostaviti da se ohladi. Crni luk iseckati na kockice a beli luk ispasirati i pržiti na malo ulja.Potom dodati mleveno meso i dinstati uz povremeno dolivanje vode dok ne omekša i dobije braon boju a suvišna tečnost ne uvri.Potom dodati paradajz sok, kim i mlevenu papriku, začiniti po ukusu i kuvati dok ne proključa.Na kraju dodati oceđeni pasulj i malo brašna.Kuvati na umerenoj temperaturi stalno mešajući dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
biber,
ulje.
Pasulj skuvati , ocediti i ostaviti da se ohladi. Crni luk iseckati na kockice a beli luk ispasirati i pržiti na malo ulja.Potom dodati mleveno meso i dinstati uz povremeno dolivanje vode dok ne omekša i dobije braon boju a suvišna tečnost ne uvri.Potom dodati paradajz sok, kim i mlevenu papriku, začiniti po ukusu i kuvati dok ne proključa.Na kraju dodati oceđeni pasulj i malo brašna.Kuvati na umerenoj temperaturi stalno mešajući dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
Нема коментара:
Постави коментар