Sastojci :
500 g pilećeg belog mesa,
100 g šargarepe,
1 koren peršuna,
1 koren peršuna,
100 g celera,
100 g crnog luka,
1 ljuta papričica,
1 kašičica aleve paprike,
350 g pelat paradajza,
2 čena belog luka,
1 kašičica seckanog peršuna,
250 g spiralne testenine,
1 kašičica seckanog peršuna,
250 g spiralne testenine,
200 g kačkavalja,
0,5 dl ulja,
0,5 dl ulja,
vegeta,
biber
Pileće belo meso iseći na kockice.Spiralnu testeninu obariti u slanoj vodi.Šargarepu, celer, koren peršuna, crni luk , ljutu paprčicu i beli luk sitno iseckati i propržiti na ulju.Potom dodati meso i pržiti dok ne porumeni.Pred kraj dodati pelat i dinstati dok delimično sva tečnost ne uvri staviti vegetu i biber, promešati i skloniti sa šporeta.Testeninu ocediti i sastaviti sa mesom pa preručiti u dublji sud ,posuti rendanim kačkavaljem i zapeći na 200 stepeni.
Pileće belo meso iseći na kockice.Spiralnu testeninu obariti u slanoj vodi.Šargarepu, celer, koren peršuna, crni luk , ljutu paprčicu i beli luk sitno iseckati i propržiti na ulju.Potom dodati meso i pržiti dok ne porumeni.Pred kraj dodati pelat i dinstati dok delimično sva tečnost ne uvri staviti vegetu i biber, promešati i skloniti sa šporeta.Testeninu ocediti i sastaviti sa mesom pa preručiti u dublji sud ,posuti rendanim kačkavaljem i zapeći na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар