Sastojci:
400 g šampinjona,
200 g šunke,
150 g tarane,
150 g kačkavalja,
5 kiselih krastavčića,
2 dl kisele pavlake,
2 dl kisele pavlake,
100 g majoneza,
malo ulja,
so
Šampinjone oljuštiti i seći na tanke listove pa propržiti na ulju.Taranu skuvati u slanoj vodi a zatim procediti od suvišne tečnosti i ohladiti .Krastavčiće i šunku iseći na kockice a kačkavalj izrendati.U dublju posudu sastaviti taranu, seckanu šunku i krastavčiće, propržene i ohladđene šampinjone, kiselu pavlaku i majonez.Posoliti po ukusu, promešati i služiti.
Šampinjone oljuštiti i seći na tanke listove pa propržiti na ulju.Taranu skuvati u slanoj vodi a zatim procediti od suvišne tečnosti i ohladiti .Krastavčiće i šunku iseći na kockice a kačkavalj izrendati.U dublju posudu sastaviti taranu, seckanu šunku i krastavčiće, propržene i ohladđene šampinjone, kiselu pavlaku i majonez.Posoliti po ukusu, promešati i služiti.
Нема коментара:
Постави коментар