Sastojci :
200 g mlevene rečne ribe,
250 g brašna,
250 g švapskog sira,
250 g švapskog sira,
200 g margarina,
2 cena belog luka,
1 jaje,
so,
biber.
Beli luk ispasirati i sastaviti sa omekšalim margarinom, mlevenom ribom, švapskim sirom , začiniti po ukusu i dodati brašno .Umesiti glatko testo pa staviti da odmara 2 sata u frižideru.Potom ga staviti na radnu površinu, premesiti i rastanjiti oklagijom.Željenim modlama vaditi oblike i redati u pleh obložen papirom za pečenje.Svaku pogačicu premazati umućenim jajetom posuti susamom i peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.
Beli luk ispasirati i sastaviti sa omekšalim margarinom, mlevenom ribom, švapskim sirom , začiniti po ukusu i dodati brašno .Umesiti glatko testo pa staviti da odmara 2 sata u frižideru.Potom ga staviti na radnu površinu, premesiti i rastanjiti oklagijom.Željenim modlama vaditi oblike i redati u pleh obložen papirom za pečenje.Svaku pogačicu premazati umućenim jajetom posuti susamom i peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар