300 g mlevenog mesa,
100 g crnog luka,
1 jaje,
ulje,
vegeta,
100 g crnog luka,
1 jaje,
ulje,
vegeta,
aleva paprika,
origano.
Crni luk sitno iseckati i propržiti na malo ulja. Kada luk postane staklast dodati mleveno meso i dinstati ga dok ne dobije braon boju.Pred kraj dodati vegetu, alevu papriku i origano.Sve dobro promešati i skloniti sa šporeta da se prohladi pa u smesu dodati jaje.Omekšalo lisnato testo rastanjiti pa modlom u obliku srca vaditi oblike.Na jedno srce staviti malo fila , preklopiti sa drugim srcem i ivice pritisnuti viljuškom da se spoje.Napunjena srca poredati u pleh obložen papirom za pecenje.Rernu zagrejati na 250 stepeni i peci srca dok ne porumene.
Crni luk sitno iseckati i propržiti na malo ulja. Kada luk postane staklast dodati mleveno meso i dinstati ga dok ne dobije braon boju.Pred kraj dodati vegetu, alevu papriku i origano.Sve dobro promešati i skloniti sa šporeta da se prohladi pa u smesu dodati jaje.Omekšalo lisnato testo rastanjiti pa modlom u obliku srca vaditi oblike.Na jedno srce staviti malo fila , preklopiti sa drugim srcem i ivice pritisnuti viljuškom da se spoje.Napunjena srca poredati u pleh obložen papirom za pecenje.Rernu zagrejati na 250 stepeni i peci srca dok ne porumene.
Нема коментара:
Постави коментар