Sastojci :
1 kg svinjskog mesa od buta
500 g crnog luka
3-4 paradajza
ljuta paprika po ukusu
veza peršunovog lista
so
biber
ulje
Meso iseckati na kockice i ispeći na žaru ili u teflonskom gril tiganju.Crni luk sitno iseckati pa izdinstati na ulju ,potom dodati ljutu papriku seckanu na kolutove,seckani peršun,seckani paradajz,polupečeno meso,biber i so.Sve to krčkati dok meso ne omekša i sve se lepo sjedini.
1 kg svinjskog mesa od buta
500 g crnog luka
3-4 paradajza
ljuta paprika po ukusu
veza peršunovog lista
so
biber
ulje
Meso iseckati na kockice i ispeći na žaru ili u teflonskom gril tiganju.Crni luk sitno iseckati pa izdinstati na ulju ,potom dodati ljutu papriku seckanu na kolutove,seckani peršun,seckani paradajz,polupečeno meso,biber i so.Sve to krčkati dok meso ne omekša i sve se lepo sjedini.
Нема коментара:
Постави коментар