Translate

понедељак, 18. јул 2016.

Karfiol pica



Sastojci :

1 velika glavica karfiola,
1 belance,
1 kašika origana,
so,
 biber,
kečap,
šampinjoni, 
paprika,
topljeni sir

Karfiol iseckati na cvetiće i usitniti u secku.Staviti oko litar vode da proključa i uključiti rernu da se greje na 200-220 stepeni.Kada voda počne da ključa ubaciti seckani karfiol i kuvati oko 5 minuta.Skuvani karfiol skloniti sa šporeta i procediti u gazi od suvišne tečnosti.Udublju posudu sastaviti karfiol,belance,origano,so,i biber.Kada se sve dobro izmeša preručiti u okrugao pleh obložen papirom za pečenje  pa staviti u rernu da se malo zapeče.Potom testo izvaditi iz rerne pa na njega naneti kečap, seckane šampinjone, papriku i šeri paradajz.Preko toga staviti topljeni sir i vratiti u rernu da se sve zapeče.

Нема коментара:

Постави коментар