Sastojci:
200 g tikvica,
100 g šargarepe,
1 mladi luk,
1 mladi luk,
1 čen belog luka,
200 g kukuruza šećerca ,
0,05 dl maslinovog ulja,
kašičica soli,
200 g kukuruza šećerca ,
0,05 dl maslinovog ulja,
kašičica soli,
biber,
kurkuma,
kurkuma,
peršun,
2 kašike mlevenog lanenog semena i 5-6 kašika vode,
250 g brašna,
2 kašike mlevenog lanenog semena i 5-6 kašika vode,
250 g brašna,
1 prašak za pecivo
Tikvicu iseckati na kockice, iseckati luk, izrendati šargarepu i sve to pomešati sa kukuruzom, maslinovim uljem i začinima. Seme lana potopiti u 5-6 kašika vode i ostaviti 10 minuta da miruje.Potom dodati brašno i prašak za pecivo. Spojiti sa povrćem. Peći u manjoj tepsiji, na papiru za pečenje u zagrejanoj rerni oko 25 minuta, na 220 stepeni.
Tikvicu iseckati na kockice, iseckati luk, izrendati šargarepu i sve to pomešati sa kukuruzom, maslinovim uljem i začinima. Seme lana potopiti u 5-6 kašika vode i ostaviti 10 minuta da miruje.Potom dodati brašno i prašak za pecivo. Spojiti sa povrćem. Peći u manjoj tepsiji, na papiru za pečenje u zagrejanoj rerni oko 25 minuta, na 220 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар