Sastojci :
500 g margarina,
400 g šećera u prahu,
600 g mlevenog keksa,
100 ml gaziranog soka od pomorandže, 1
00 g crne čokolade ,
100 ml mleka ,
100 g bele čokolade,
1 l mleka ,
3 pudinga od vanile ( kesica 40 g ),
100 g šećera,
200 g šlaga.
600 g mlevenog keksa,
100 ml gaziranog soka od pomorandže, 1
00 g crne čokolade ,
100 ml mleka ,
100 g bele čokolade,
1 l mleka ,
3 pudinga od vanile ( kesica 40 g ),
100 g šećera,
200 g šlaga.
Penasto umutiti 250 g margarina sa 200 g šećera u prahu i podeliti na dva jednaka dela.300 g mlevenog keksa sastaviti sa otopljenom crnom čokoladom i sokom od pomorandže pa dodati jednu polovinu umućenog margarina , sjediniti i formirati koru. Drugih 300 g mlevenog keksa sjediniti sa otopljenom belom čokoladom i mlekom i dodato drugu polovinu umućenog margarina , sjediniti i naneti preko prve kore.Puding rastvoriti sa malo mleka a ostatak sastaviti sa šećerom i staviti da se kuva.Kada mleko počne da ključa umešati rastvoreni puding i skuvati gust krem .Skloniti sa šporeta ohladiti i sjediniti sa predhodno umućenim 250 g margarina i 200 g šećera u prahu .Naneti fil preko druge kore i celu tortu ukrasiti sa umućenim šlagom.
Нема коментара:
Постави коментар