Translate

понедељак, 14. мај 2018.

Integralne empanade sa mlevenom kobasicom





Sastojci :

200 gr ražanog brašna Čeković mlin
50 gr maslaca
50 ml vode
1 kašičica soli
malo aleve paprike

Fil :

1 glavica crnog luka
1 gtlavica belog luka
1 prut kobasice

Premaz :

1 jaje

Zamesiti malo tvrđe testo od brašna , maslaca , soli , aleve paprike i vode.Ostaviti da se malo odmori dok se napravi fil.
Sitno iseckati crni i beli luk pa prodinstati na malo ulja.Kobasicu ispržiti i samleti ili ispasirati pa dodati u dinstani luk i po potrebi posoliti.Skloniti sa šporeta i ohladiti
Testo rastanjiti oklagijom i pomoću okrugle modle veličine čaše ili čašom datiti krugove.Na sredinu svakog kruga staviti po malo fila i ivice spojiti .Ređati u pleh i premazati umućenim jajetom.Peći na 200 stepeni.





Нема коментара:

Постави коментар