Sastojci :
2 veće glavice karfiola,
6 jaja,
400 ml milerama,
1 kašičica soli,
400 ml milerama,
1 kašičica soli,
1/2 kašičice bibera,
mirođije po ukusu
Ostalo:
100 g prezli,
mešavina suvog biljnog začina,
100 g sira trapista
U odgovarajućoj posudi umutiti jaja sa mileramom, pa dodati so, biber i mirođiju.Očišceni karfiol rastaviti na cvetove, oprati ga i skuvati do pola.Tepsiju obložiti papirom za pečenje, poređati polovinu cvetova i posuti mešavinom biljnog začina Preliti polovinom pripremljene smese od jaja i milerama. Posuti prezlama i ceo postupak ponoviti još jednom.Na kraju posuti rendanim trapistom.Zapeći u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne porumeni.
Ostalo:
100 g prezli,
mešavina suvog biljnog začina,
100 g sira trapista
U odgovarajućoj posudi umutiti jaja sa mileramom, pa dodati so, biber i mirođiju.Očišceni karfiol rastaviti na cvetove, oprati ga i skuvati do pola.Tepsiju obložiti papirom za pečenje, poređati polovinu cvetova i posuti mešavinom biljnog začina Preliti polovinom pripremljene smese od jaja i milerama. Posuti prezlama i ceo postupak ponoviti još jednom.Na kraju posuti rendanim trapistom.Zapeći u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар