Sastojci:
Testo :
50 ml mleka,
3 jaja,
3 jaja,
100 g brašna,
100 g mladog sira,
biber ,
100 g mladog sira,
biber ,
so
Fil:
250 g karfiola,
Fil:
250 g karfiola,
200 g brokolija,
100 g kelerabe,
100 g šargarepe,
100 g fete
Odvojiti belanca od žumanaca pa ih umutiti u čvrst sneg.Žumanca pomešati sa mlekom i solu, pobiberiti i umutiti, dodati sir i brašno i na kraju sneg od belanaca.Sve polako promešati i preručiti u pleh obložen papirom za pečenje i staviti u zagrejanu rernu da se peče na 200 stepeni.Pečen rolat urolati i ostaviti da se ohladi.
Povrće posebno obariti u slanoj vodi.Ocediti i ohladiti.Rolat premazati fetom pa poređati povrće i urolati.
Odvojiti belanca od žumanaca pa ih umutiti u čvrst sneg.Žumanca pomešati sa mlekom i solu, pobiberiti i umutiti, dodati sir i brašno i na kraju sneg od belanaca.Sve polako promešati i preručiti u pleh obložen papirom za pečenje i staviti u zagrejanu rernu da se peče na 200 stepeni.Pečen rolat urolati i ostaviti da se ohladi.
Povrće posebno obariti u slanoj vodi.Ocediti i ohladiti.Rolat premazati fetom pa poređati povrće i urolati.
Нема коментара:
Постави коментар