Sastojci :
400 g šarene spiralne testenine,
1 praziluk,
200 g krem sira,
200 g šampinjona,
300 g mladog sira,
100 g suvog vrata,
4 jaja,
200 g šampinjona,
300 g mladog sira,
100 g suvog vrata,
4 jaja,
4 dl mleka,
100 g putera,
3 kašike ulja,
vegeta,
so,
biber
Testeninu obariti u slanoj vodii pouljenoj, ocediti i ohladiti.Praziluk iseći na kolutove, šampinjone na listove a suvi vrat sitno iseckati.U dublju posudu otopiti puter , dodati praziluk i propržiti da omekša.Potom dodati šampinjone i dinstati dok ne omekšaju i tečnost ispari.U dublju posudu sjediniti krem sir, izmrvljeni mladi sir i suvi vrat pa dodati dinstane šampinjone i praziluk, obarenu testeninu, vegetu i biber.Sve dobro sjediniti i sipati u odgovarajuću posudu ,preliti mešavinom od jaja i mleka i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
biber
Testeninu obariti u slanoj vodii pouljenoj, ocediti i ohladiti.Praziluk iseći na kolutove, šampinjone na listove a suvi vrat sitno iseckati.U dublju posudu otopiti puter , dodati praziluk i propržiti da omekša.Potom dodati šampinjone i dinstati dok ne omekšaju i tečnost ispari.U dublju posudu sjediniti krem sir, izmrvljeni mladi sir i suvi vrat pa dodati dinstane šampinjone i praziluk, obarenu testeninu, vegetu i biber.Sve dobro sjediniti i sipati u odgovarajuću posudu ,preliti mešavinom od jaja i mleka i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар