Sastojci :
400 g belog mesa,
1 jaje,
300 g švapskog sira,
50 g parmezana,
8 kanelona,
400 g pelat paradajza,
50 g parmezana,
8 kanelona,
400 g pelat paradajza,
150 g kačkavalja,
1 kašika seckanog peršuna ,
pstohvat bosiljka,
pola kašičice belog luka u prahu,
pola kašičice belog luka u prahu,
ulje,
vegeta,
biber
Meso začiniti po ukusu i propržiti na vrelom ulju da porumeni, izvaditi iz masnoće, prohladiti pa iseckati na kockice.U dublju posudu sjediniti piletinu, švapski sir, peršun, parmezan, jaje i polako promešati.Smesom puniti kanelone .Pelat paradajz izmiksati dodati bosiljak , vegetu, biber i kratko prokuvati.Dublju posudu napuniti sa polovinom sosa , poređati kanelone,preliti ostatkom sosa i posuti narendanim kačkavaljem. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Meso začiniti po ukusu i propržiti na vrelom ulju da porumeni, izvaditi iz masnoće, prohladiti pa iseckati na kockice.U dublju posudu sjediniti piletinu, švapski sir, peršun, parmezan, jaje i polako promešati.Smesom puniti kanelone .Pelat paradajz izmiksati dodati bosiljak , vegetu, biber i kratko prokuvati.Dublju posudu napuniti sa polovinom sosa , poređati kanelone,preliti ostatkom sosa i posuti narendanim kačkavaljem. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар