Translate

понедељак, 16. мај 2016.

Punjeni kaneloni-Njam njam




Sastojci :

400 g belog mesa,
 1 jaje, 
300 g švapskog sira,
50 g parmezana,
8 kanelona,
400 g pelat paradajza, 
150 g kačkavalja, 
1 kašika seckanog peršuna ,
 pstohvat bosiljka,
pola kašičice belog luka u prahu, 
ulje,
 vegeta, 
biber

Meso začiniti po ukusu i propržiti na vrelom ulju da porumeni, izvaditi iz masnoće, prohladiti pa iseckati na kockice.U dublju posudu sjediniti piletinu, švapski sir, peršun, parmezan, jaje i polako promešati.Smesom puniti kanelone .Pelat paradajz izmiksati dodati bosiljak , vegetu, biber i kratko prokuvati.Dublju posudu napuniti sa polovinom sosa , poređati kanelone,preliti ostatkom sosa i posuti narendanim kačkavaljem. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Нема коментара:

Постави коментар