Sastojci:
750 g belog ćurećeg mesa,
2 krem supe od pečuraka,
750 g belog ćurećeg mesa,
2 krem supe od pečuraka,
200 ml kisele pavlake,
150 ml belog vina,
1 glavica crnog vina,
ulje,
voda po potrebi.
Ćureće belo meso iseći na manje komade.Crni luk sitno iseckati i propržiti na malo ulja.Meso uvaljati u krem supu od pečuraka i poređati u dublju posudu .Preko njega naneti dinstani crni luk.Sjediniti pavlaku i belo vino , pa preliti meso.Dodati vode da meso ogrezne i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
150 ml belog vina,
1 glavica crnog vina,
ulje,
voda po potrebi.
Ćureće belo meso iseći na manje komade.Crni luk sitno iseckati i propržiti na malo ulja.Meso uvaljati u krem supu od pečuraka i poređati u dublju posudu .Preko njega naneti dinstani crni luk.Sjediniti pavlaku i belo vino , pa preliti meso.Dodati vode da meso ogrezne i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар