Sastojci:
200 g švapskog sira,
100 g feta sira,
1 dl kisele pavlake,
2 kašike ajvara,
1 kašika limunovog soka,
30 srednjih šeri paradajza,
30 srednjih šeri paradajza,
30 okruglih krekera.
Šeri paradajze odseći pri vrhu i izdubiti unutrašnji deo.U dublju posudu sastaviti švapski sir, fetu, kiselu pavlaku, ajvar i limunov sok.Sve dobro promešati da se sastojci sjedine pa staviti u špric za tortu i puniti paradajze.Na svaki kreker staviti po malo sirnog fila i na njega staviti po paradajz.
Šeri paradajze odseći pri vrhu i izdubiti unutrašnji deo.U dublju posudu sastaviti švapski sir, fetu, kiselu pavlaku, ajvar i limunov sok.Sve dobro promešati da se sastojci sjedine pa staviti u špric za tortu i puniti paradajze.Na svaki kreker staviti po malo sirnog fila i na njega staviti po paradajz.
Нема коментара:
Постави коментар