Sastojci :
24 šampinjona srednje veličine,
12 listova mesnate slanine,
1 manja glavica crnog luka,
24 šampinjona srednje veličine,
12 listova mesnate slanine,
1 manja glavica crnog luka,
1 kašika paradajz pirea,
1 kašičica gustina,
250 g pileće džigerice,
ulje,
vegeta
Poklopce šampinjona odvojiti od drški.Drške , džigericu i crni luk iseckati na sitne kockice.Crni luk dinstati na ulju dok ne postane staklast pa dodati drške i džigericu i sve dinstatati dok ne omekša.Pred kraj dinstanja dodati paradajz pire, vegetu i posuti sa malo gustina i promešati kako bi se dobila odgovarajuća gustina.Pripremljenim filom puniti pečurke pa po dve spajati , omotati ih slaninom i nabosti na štapiće za ražnjiće.Poređati u nauljeni pleh i staviti u rernu da se zapeče na 180 stepeni.
Poklopce šampinjona odvojiti od drški.Drške , džigericu i crni luk iseckati na sitne kockice.Crni luk dinstati na ulju dok ne postane staklast pa dodati drške i džigericu i sve dinstatati dok ne omekša.Pred kraj dinstanja dodati paradajz pire, vegetu i posuti sa malo gustina i promešati kako bi se dobila odgovarajuća gustina.Pripremljenim filom puniti pečurke pa po dve spajati , omotati ih slaninom i nabosti na štapiće za ražnjiće.Poređati u nauljeni pleh i staviti u rernu da se zapeče na 180 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар