Sastojci :
250 g maslaca ,
250 g maslaca ,
250 g čokoladnog filovanog keksa (toto keks ),
1 štangla crne čokolade,
1 štangla crne čokolade,
200 g bele čokolade ,
400 g crne mlečne čokolade ,
400 g crne mlečne čokolade ,
30 g kokosovog brašna,
50 g mlevenog kikirikija,
3 kutije mančmeloua
Maslac i crnu čokoladu otopiti na umerenoj temperaturi uz neprestano mešanje.Zatim dodati izlomljeni keks i dobro promešati. Dobijenu smesu sipati u pravougaonu posudu obloženu pek-papirom. Izravnati površinu, pa ostaviti smesu da se stegne.Na pari otopiti belu čokoladu , dodati kokosovo brašno i kikiriki, pa promešati i sipati preko podloge od keksa.Zatim poređati mančmelou . Mlečnu čokoladu otopiti na pari, sačekati da se prohladi, pa njome preliti kolač.Kolač ostaviti da se malo stegne, a zatim ga iseći na kocke i staviti u frižider da se sasvim stegne.
Maslac i crnu čokoladu otopiti na umerenoj temperaturi uz neprestano mešanje.Zatim dodati izlomljeni keks i dobro promešati. Dobijenu smesu sipati u pravougaonu posudu obloženu pek-papirom. Izravnati površinu, pa ostaviti smesu da se stegne.Na pari otopiti belu čokoladu , dodati kokosovo brašno i kikiriki, pa promešati i sipati preko podloge od keksa.Zatim poređati mančmelou . Mlečnu čokoladu otopiti na pari, sačekati da se prohladi, pa njome preliti kolač.Kolač ostaviti da se malo stegne, a zatim ga iseći na kocke i staviti u frižider da se sasvim stegne.
Нема коментара:
Постави коментар