Translate

уторак, 21. јун 2016.

Kajzerice punjene pečurkama

Sastojci:

8 manjih kajzerica,
250 g pečuraka, 
150 g šunkarice, 
1 crvena pečena paprika,
100 g kačkavalja,
100 g putera,
 2 jaja,
 2 dl kisele pavlake,
1/2 veze peršuna,
vegeta.

Kajzericama odseći vrhove i izdubiti sredinu.Pečurke iseći na listove, šunkaricu i papriku na kockice, kačkavalj izrendati na krupno rende , a peršun što sitnije iseckati.Puter staviti u tiganj i otopiti pa dodati pečurke i papriku i dinstati dok sve ne omekša a suvišna tečnost ne ispari.Zatim dodati peršu, šunkaricu i vegete po ukusu i pržiti još malo pa skloniti sa ringle ,prohladiti fil pa dodati rendani kačkavalj i kiselu pavlaku.Svaku kajzericu puniti filom , preliti umućenim jajima i staviti da se zapeče u zagrejanoj rerni na 150 stepeni.

Нема коментара:

Постави коментар