Sastojci
Za koru:
3 jaja,
6 kašika brašna,
1 prašak za pecivo,
2 manje rendane tikvice (500 g),
1 prašak za pecivo,
2 manje rendane tikvice (500 g),
1/2 kašičice soli,3 kašike ulja
Za fil:
500 g mrvljenog sira,
3 kašike pavlake,
1 kašika kečapa,
200 g šunkarice,
200 g kačkavalja.
200 g šunkarice,
200 g kačkavalja.
Izrendamo tikvicu, a u drugoj posudi umutitidobro jaja dodati ulje, brašno, pecivo i polako umešati tikvice. Peći na 200 stepeni. Pečeno testo ostaviti da se ohladi.
Sastaviti sir, pavlaku, kečap i naneti preko ohladjene kore.Potom narendati šunkaricu i posuti sitno seckanim kačkavaljem.Dobro ohladiti u frižideru pa iseći na kocke.
Нема коментара:
Постави коментар