Sastojci :
5 jaja,
150g brašna ,
1 kesica praška za pecivo ,
400 g rendanih tikvica,
1 glavica crnog luka,
100 g pečuraka,
1 šargarepa,
200 g šunke,
200 g topljenog sira,
60 ml ulja,
so, biber, vegeta.
Tikvice izrendati i ostaviti da odstoje.Šargarepu oljuštiti i izrendati.Šunku iseckati na kockice i ispržiti da blago porumeni na malo ulja.Izvaditi iz tiganja pa u istu masnoću pržiti sitno seckani crni luk , šargarepu i pečurke.
Umutiti jaja sa malo soli pa dodati prašak za pecivo , brašno, šunku i crni luk , šargarepu i šampinjone i blago kašikom promešati.Potom umešati tikvice i topljeni sir sečen na kockice.Sve blako promešati i preručiti u okrugli pleh ili modlu za kuglof koja je predhodno nauljena .Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар