Sastojci :
za kore :
600 g brašna
1 mala kašika praška za pecivo
2 kese pudinga od čokolade
200 g šećera u prahu
250 g margarina
malo mleka
Fil :
4 kašike šećera
4 kašike gustina
0,5 l mleka
250 g maslaca ili margarina
200 g šećera u prahu
100 g čokolade
Penasto umutiti margarin i šećer , dodati pecivo , puding i brašno i sve zamesiti sa malo mleka da se dobije ne puno tvrdo testo.Podeliti na 4 loptice svaku rastanjiti oklagijom i peći na 200 stepeni na prevrnutom plehu. U mleko staviti šećer i gustin pa kuvati da se dobije gusta masa.Skloniti sa šporeta ohladiti i sjediniti sa predhodno umućenim maslacom i šećerom u prahu.Filovati sve korice i odozgo premazati tanak sloj i narendati čokoladu .
Нема коментара:
Постави коментар