0,5 l vode,
200 ml posnog majoneza,
7 kesica posnog želatina,
200 g šargarepe,
200 g graška,
200 g šećerca,
200 g crvenog pasulja,
200 g kiselih krastavčića,5 g soli.
Posebno skuvati svo povrće sem krastavčića.Ohladiti a šargarepu iseći na kockice.Želatin preliti sa malo vode i ostaviti da se sjedini.Pola litra vode i so staviti da ključa pa dodati majonez i mešati da se rastvori.Potom dodati želatin i sve mešati da se on otopi, skloniti sa šporeta i umešati svo povrće pa rasporediti po modlama.Ostaviti u frižideru da se stegne.
Pozdrav a od koliko su pakovanja zelatina,deluje mi puno 7 kesica?
ОдговориИзбришиNIje puno zelatina sobzirom da je ovo posna varijanta .Zelatin je od 10 g proizvodjac Agarko.
ОдговориИзбриши