Sastojci :
3 karabatka,
300 g prokelja,
300 g šargarepe,
4 pečene ljute paprike,
so,
maslinovo ulje.
Karabatkove posoliti i staviti u kesu za pečenje pa staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se dinsta.Pred kraj dinstanja kesu otvoriti i meso još malo zapeći.Prokelj obariti u slanoj vodi,ocediti i prohladiti.Šargarepu iseckati na sitne kockice i skuvati.potom vodu ocediti ,dodati seckanu ljutu papriku,posoliti po ukusu i poprskati sa malo maslinovog ulja.
4 pečene ljute paprike,
so,
maslinovo ulje.
Karabatkove posoliti i staviti u kesu za pečenje pa staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se dinsta.Pred kraj dinstanja kesu otvoriti i meso još malo zapeći.Prokelj obariti u slanoj vodi,ocediti i prohladiti.Šargarepu iseckati na sitne kockice i skuvati.potom vodu ocediti ,dodati seckanu ljutu papriku,posoliti po ukusu i poprskati sa malo maslinovog ulja.
Нема коментара:
Постави коментар