Sastojci :
2 kisele jabuke,
250 g mariniranih šampinjona,
4 šargarepe,
4 kisela krastavčića,
200 g pilećeg parizera,
sok od 1/2 limuna,
150 g majoneza,
sok od 1/2 limuna,
150 g majoneza,
200 g pečenice,
1 kašika senfa,
so,
biber.
Jabuke oljuštiti,očistiti i izrendati na krupno rende pa poprskati sokom od limuna.Šargarepu očistiti,obariti u slanoj vodi i iseći na kockice.Kisele krastavčiće pečenicu i parizer iseći na kockice a šampinjone na listiće.U dublju posudu sjediniti sve pripremljene sastojke,dodati majonez i senf ,posoliti i pobiberiti po ukusu,promešati i služiti.
1 kašika senfa,
so,
biber.
Jabuke oljuštiti,očistiti i izrendati na krupno rende pa poprskati sokom od limuna.Šargarepu očistiti,obariti u slanoj vodi i iseći na kockice.Kisele krastavčiće pečenicu i parizer iseći na kockice a šampinjone na listiće.U dublju posudu sjediniti sve pripremljene sastojke,dodati majonez i senf ,posoliti i pobiberiti po ukusu,promešati i služiti.
Нема коментара:
Постави коментар