Sastojci:
500 g pilećeg mesa,
2 kašike ulja,
250 g šampinjona,
250 g šampinjona,
1 čen belog luka,
1 glavica crnog luka,
150 ml pavlake za kuvanje,
malo soli,
1 glavica crnog luka,
150 ml pavlake za kuvanje,
malo soli,
malo bibera
Meso iseći na kocke i pržiti na zagrejanom ulju. Kad promeni boju, izvaditi ga na tanjir i držati na toplom. Na istom ulju kratko pržiti sitno seckan crni i beli luk, pa dodati šampinjone iseckane na listiće. Posle nekoliko minuta dodati meso, pavlaku za kuvanje i začine. Krčkati još 10-ak minuta i poslužiti uz pire krompir.
Meso iseći na kocke i pržiti na zagrejanom ulju. Kad promeni boju, izvaditi ga na tanjir i držati na toplom. Na istom ulju kratko pržiti sitno seckan crni i beli luk, pa dodati šampinjone iseckane na listiće. Posle nekoliko minuta dodati meso, pavlaku za kuvanje i začine. Krčkati još 10-ak minuta i poslužiti uz pire krompir.
Нема коментара:
Постави коментар