Sastojci :
450 g prokelja,
200 g slanine,
150 ml pavlake za kuvanje,
2 jaja,
kašičica maslinovog ulja,
100 grama trapista,
1 kašičica limunovog soka .
Prokelj staviti u hladnu vodu da se bari, uz dodatak malo soli, maslinovog ulja i soka limuna. Kada voda provri ostaviti još tri minuta i ocediti prokelj. U međuvremenu iseckati slaninu na veće kocke. U vatrostalnu činiju staviti prokelj, zatim preko rasporediti slaninu i narendati sir.Umutiti jaja i pavlaku za kuvanje i preliti preko tako da pokrije celu površinu. Peči na 200 stepeni u rerni dok ne porumeni.
100 grama trapista,
1 kašičica limunovog soka .
Prokelj staviti u hladnu vodu da se bari, uz dodatak malo soli, maslinovog ulja i soka limuna. Kada voda provri ostaviti još tri minuta i ocediti prokelj. U međuvremenu iseckati slaninu na veće kocke. U vatrostalnu činiju staviti prokelj, zatim preko rasporediti slaninu i narendati sir.Umutiti jaja i pavlaku za kuvanje i preliti preko tako da pokrije celu površinu. Peči na 200 stepeni u rerni dok ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар