Sastojci :
2 jaja,
100 gr sira,
1 dl ulja,
1,5 dl jogurta,
1 mala kašika soli,
250 gr brašna Čeković mlin,
1 kesica praška za pecivo,
2 - 3 veze mladog crnog luka,
1 kašika sveže seckanog peršuna,
1 kašika sveže seckane mirođije,
5 kuvanih jaja
Mladi luk iseckati na kolutove i kratko propržiti na malo ulja, dodati prstohvat soli seckani peršun i seckanu mirođiju. Ostaviti da se ohladi.
Umutiti jaja pa postepeno dodavati sir, ulje, jogurt, so, brašno i prašak za pecivo. Dodati ohlađen propržen mladi luk i sve dobro sjediniti.
Jednu polovinu mase staviti u pleh veličine 9 x 28 cm, prethodno obložen papirom .Poređati kuvana jaja dužinom, pa staviti preko drugu polovinu mase. Rernu zagrejati na 250 stepeni i peći rolat dok ne porumeni.
1 kašika sveže seckane mirođije,
5 kuvanih jaja
Mladi luk iseckati na kolutove i kratko propržiti na malo ulja, dodati prstohvat soli seckani peršun i seckanu mirođiju. Ostaviti da se ohladi.
Umutiti jaja pa postepeno dodavati sir, ulje, jogurt, so, brašno i prašak za pecivo. Dodati ohlađen propržen mladi luk i sve dobro sjediniti.
Jednu polovinu mase staviti u pleh veličine 9 x 28 cm, prethodno obložen papirom .Poređati kuvana jaja dužinom, pa staviti preko drugu polovinu mase. Rernu zagrejati na 250 stepeni i peći rolat dok ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар