Sastojci:
3 dl vode,
1 želatin,
2 čena belog luka,
so,
biber,
100 g pkukuruza šećerca,
1 šargarepa,
200 g graška,
100 g šunke
Šećerac, grašak i šargarepu skuvati i šargarepu iseći na kocke. Takođe i šunku iseći na kocke. Staviti vodu da provri pa skloniti sa šporeta i staviti želatin i promešati. U to dodati sitno sečen beli luk, so i biber. Na dno čaše staviti šargarepu pa sipati razmućen želatin, ali toliko tek da prekrije šargarepu. Staviti u zamrzivač 20 minuta. Izvaditi iz zamrzivača pa staviti grašak i opet naliti vodom sa želatinom toliko da prekrije grašak. Opet u zamrzivač 20 minuta. Potom staviti kukuruz šećerac isto preliti želatinom i opet u zamrzivač 20 minuta. Na kraju staviti šunku i ukrasiti nanom .
Нема коментара:
Постави коментар