Sastojci za koru :
5 jaja,
50 g brašna,
50 g šećera,
1 prašak za pecivo.
Fil :
5 dl mleka,
2 kesica pudinga sa ukusom šumskog voća ,
7 kašika šećera ,
200 g maslaca,
200 g maslaca,
1 pakovanje šumskog voća,
250 g keksa,
150 g šlaga.
Penasto umutiti jaja i šećer pa dodati pecivo i brašno , sve dobro sjediniti i preručiti u podmazani pleh i peći na 180 stepeni.Pečenu koru ohladiti.
Rastvoriti puding sa malo mleka a ostatak sjediniti sa šećerom pa staviti da se kuva.Kada počne da vri dodati puding i skuvati gust fil. Skloniti sa šporeta i ohladiti.Penasto umutiti maslac i sjediniti sa pudingom, dodati voće i sve dobro sjediniti.Keks rasporediti na tacnu potom naneti malo fila, preko staviti pecenu koru i naneti ostatak fila.Ukrasiti šlagom.
250 g keksa,
150 g šlaga.
Penasto umutiti jaja i šećer pa dodati pecivo i brašno , sve dobro sjediniti i preručiti u podmazani pleh i peći na 180 stepeni.Pečenu koru ohladiti.
Rastvoriti puding sa malo mleka a ostatak sjediniti sa šećerom pa staviti da se kuva.Kada počne da vri dodati puding i skuvati gust fil. Skloniti sa šporeta i ohladiti.Penasto umutiti maslac i sjediniti sa pudingom, dodati voće i sve dobro sjediniti.Keks rasporediti na tacnu potom naneti malo fila, preko staviti pecenu koru i naneti ostatak fila.Ukrasiti šlagom.
Нема коментара:
Постави коментар