Za fil:
600 ml fante + 100 ml za umakanje keksa
600 ml fante + 100 ml za umakanje keksa
6 kašika šećera
3 pudinga od vanile
1 margarin
5 kašika prah šećera
Ostalo:
400 g posnog keksa
400 g medenog srca
100 g mlevenih oraha
Puding rastvoriti sa malo fante a ostatak sastaviti sa šećerom i staviti na šporet da provri.U ključali saok dodati rastvoreni puding i skuvati gust krem.Potom ga skloniti sa šporeta i ohladiti.Margarin i šećer u prahu penasto umutiti pa sastaviti sa ohlađenim filom. Filovati: 200 g posnog keksa umakati u fantu i ređati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poređati medeno srce na nekoliko mesta izbockano viljuškom i umočeno u fantu ,potom naneti fil preko njega keks i odozgo premazati u tankom sloju fil i posuti mlevenim orasima.
3 pudinga od vanile
1 margarin
5 kašika prah šećera
Ostalo:
400 g posnog keksa
400 g medenog srca
100 g mlevenih oraha
Puding rastvoriti sa malo fante a ostatak sastaviti sa šećerom i staviti na šporet da provri.U ključali saok dodati rastvoreni puding i skuvati gust krem.Potom ga skloniti sa šporeta i ohladiti.Margarin i šećer u prahu penasto umutiti pa sastaviti sa ohlađenim filom. Filovati: 200 g posnog keksa umakati u fantu i ređati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poređati medeno srce na nekoliko mesta izbockano viljuškom i umočeno u fantu ,potom naneti fil preko njega keks i odozgo premazati u tankom sloju fil i posuti mlevenim orasima.
Нема коментара:
Постави коментар