Sastojci :
1 manja tikvica,
300 g mlevenog belog ćurećeg mesa,
1 manja glavica crvenog luka,
1 čen belog luka,
pola vezice mirođije,
soli po ukusu,
2 kašike maslinovog ulja,
biber,
ljuta paprika,
slatka paprika
Tikvicu narendati i blago je ocediti. Luk crveni i beli na sitno rende narendati, sve spojiti sa mesom. Dodati zacine, ulje i sitno iseckanu mirodiju.
Napuniti kalupe za mafine i peći na 200 stepeni dvadesetak minuta dok mafini ne dobiju lepu braon boju.
soli po ukusu,
2 kašike maslinovog ulja,
biber,
ljuta paprika,
slatka paprika
Tikvicu narendati i blago je ocediti. Luk crveni i beli na sitno rende narendati, sve spojiti sa mesom. Dodati zacine, ulje i sitno iseckanu mirodiju.
Napuniti kalupe za mafine i peći na 200 stepeni dvadesetak minuta dok mafini ne dobiju lepu braon boju.
Нема коментара:
Постави коментар