Translate

уторак, 7. март 2017.

Oranž kakao keks torta - posna


Sastojci :
 750 g posnog kakao keksa
8 dl sojinog mleka sa ukusom vanile
2 kesice pudinga od vanile
2 kašike gustina
5 kašika šećera
250 g margarina
150 g šećera u prahu
1/2 rendane zamrznute pomorandže
100 g mlevenih oraha



Rastvoriti puding i gustin sa malo sojinog mleka a ostatak sastaviti sa šećerom i staviti da se kuva.Kada mleko počne da ključa dodati rastvoreni puding i skuvati gust krem.Skloniti sa šporeta i ohladiti.Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu pa sastaviti sa ohlađenim pudingom i sve miksati da se lepo sjedini.Potom dodati rendanu pomorandžu pa promešati. Keks filovati u 4 reda bez natapanja keksa.Preko premazati tanak sloj fila i posuti mlevenim orasima.



Нема коментара:

Постави коментар