Sastojci :
500 g crnog luka,
500 g šampinjona,
250 g šargarepe,
500 g pirinča,
500 g sojinih mrvica,
vegeta,
lovorov list,
0,5 l ulja,
1 kg kiselog kupusa.
Sitno iseckati crni luk i šargarepu pa dinstati na ulju .Potom dodati sitno seckane šampinjone i sve dinstati dok ne omekša.Umešati sojine mrvice i pirinač i mešati da se sve lepo sjedini pa dodati vegetu.Odvojiti listove kupusa, ukloniti tvde delove (radi boljeg savijanja).Filom puniti sarme.Kada je fil utrošen sarmu naliti vodom da ogrezne dodati lovor i staviti na šporet da se krčka.
Sitno iseckati crni luk i šargarepu pa dinstati na ulju .Potom dodati sitno seckane šampinjone i sve dinstati dok ne omekša.Umešati sojine mrvice i pirinač i mešati da se sve lepo sjedini pa dodati vegetu.Odvojiti listove kupusa, ukloniti tvde delove (radi boljeg savijanja).Filom puniti sarme.Kada je fil utrošen sarmu naliti vodom da ogrezne dodati lovor i staviti na šporet da se krčka.
Нема коментара:
Постави коментар