Sastojci :
400 g bifteka,
5 krompira,
1 glavica crnog luka,
2 čena belog luka,
1manji patlidžan,
2 paprike,
2 paprike,
ulje,
so.
Biftek iseći na komadiće,krompir na listiće, patlidžan ipapriku iseći na kockice, a crni i beli luk sitno iseckati.Meso posoliti i propržiti navrelom ulju. Izvaditi iz masnoće i ostaviti na toplom.U masnoću od mesa
staviti krompir, crni i beli luk pa kratko propržiti. Zatim dodati patlidžan i papriku, dobro promešati,vratiti meso te dinstati povremeno dolivajući vodu dok svi sastojci ne omekšaju.
so.
Biftek iseći na komadiće,krompir na listiće, patlidžan ipapriku iseći na kockice, a crni i beli luk sitno iseckati.Meso posoliti i propržiti navrelom ulju. Izvaditi iz masnoće i ostaviti na toplom.U masnoću od mesa
staviti krompir, crni i beli luk pa kratko propržiti. Zatim dodati patlidžan i papriku, dobro promešati,vratiti meso te dinstati povremeno dolivajući vodu dok svi sastojci ne omekšaju.
Нема коментара:
Постави коментар