Translate

недеља, 12. фебруар 2017.

Tigar torta




                                                                             Sastojci:

                                                                       5 šlag kreme od čokolade,
                                                                       500 ml čokoladnog mleka,
100 ml mleka,
                                                                       200 g margarina,
                                                                       100 g čokolade,
             oko 100 g prah šećera,
         300 g plazma keksa


Umutiti 3 šlag krema od čokolade sa 100 ml običnog i 500 ml čokoladnog mleka.Umutiti margarin, šećer u prahu pa dodati otopljenu čokoladu za kuvanje. Dobro izmiksati, pa dodati u umućeni šlag.Zatim dodati i izlomljeni plazma keks.Sve dobro izmešati, pa oblikovati tortu . Ostaviti sat-dva u frižider, da se stegne. Zatim skinuti ivice kalupa.Tortu premazati sa 2 umućena krem šlaga od čokolade. Preko poprskati otopljenom čokoladom.



Нема коментара:

Постави коментар