Sastojci:
2 tortilje,
250 g sitnog sira,
50 g graška,
50 g šećerca,
50 g kiselih krastavčića,
50 g šargarepe,
50 g šargarepe,
so.
Zagrejati rernu na 150 stepeni. Iseći tortilje na osam jednakih delova. Podmazati pleh za mini mafine i u svaku rupu stavite jedan deo tortilje. Peći 5 do 10 minuta.Posebno obariti grašak,šećerac i šargarepu.Šargarepu i krastavčiće iseći na kockice.U dublju posudu sastaviti sir,šargarepu,grašak ,šećerac i krastavčiće pa posoliti po ukusu i puniti korpice.
Zagrejati rernu na 150 stepeni. Iseći tortilje na osam jednakih delova. Podmazati pleh za mini mafine i u svaku rupu stavite jedan deo tortilje. Peći 5 do 10 minuta.Posebno obariti grašak,šećerac i šargarepu.Šargarepu i krastavčiće iseći na kockice.U dublju posudu sastaviti sir,šargarepu,grašak ,šećerac i krastavčiće pa posoliti po ukusu i puniti korpice.
Нема коментара:
Постави коментар