Sastojci :
500 g heljdinih kora
500 g kiselog kupusa
mast
so
ulje
voda
Kiseli kupus sitno iseckati i staviti da se prži sa nekoliko kašika masti.Kada omekša skloniti sa ringle i po potrebi dodati so.Napraviti mešavinu ulja i vode za prskanje kora.Svaku koru poprskati pripremljenom mešavinom i slagati po četiri kore, naneti fil i urolati.postupak ponavljati dok se ne utroši materijal.Svaku koru premazati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.
500 g heljdinih kora
500 g kiselog kupusa
mast
so
ulje
voda
Kiseli kupus sitno iseckati i staviti da se prži sa nekoliko kašika masti.Kada omekša skloniti sa ringle i po potrebi dodati so.Napraviti mešavinu ulja i vode za prskanje kora.Svaku koru poprskati pripremljenom mešavinom i slagati po četiri kore, naneti fil i urolati.postupak ponavljati dok se ne utroši materijal.Svaku koru premazati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар